Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Προϊόντακόλλα ζελατίνας

Πίεση της EVA ζελατίνης - ευαίσθητη συγκολλητική κόλλα ζελατίνας

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχω αρχίσει ήδη αυτήν την μηχανή, είναι πολύ εύχρηστη, πρόκειται επίσης να αγοράσω μερικές άλλες μηχανές από σας, η ποιότητα είναι πολύ υψηλή.

—— νικέλιο

Η μηχανή λαμβανόμενη, η εξωτερική συσκευασία είναι πολύ ισχυρή, και πολύ εύκολο να καθαριστεί, να ελπίσει για την επόμενη επιχείρηση.

—— Kelly Dimov

Είμαι Online Chat Now

Πίεση της EVA ζελατίνης - ευαίσθητη συγκολλητική κόλλα ζελατίνας

Πίεση της EVA ζελατίνης - ευαίσθητη συγκολλητική κόλλα ζελατίνας
Πίεση της EVA ζελατίνης - ευαίσθητη συγκολλητική κόλλα ζελατίνας Πίεση της EVA ζελατίνης - ευαίσθητη συγκολλητική κόλλα ζελατίνας Πίεση της EVA ζελατίνης - ευαίσθητη συγκολλητική κόλλα ζελατίνας Πίεση της EVA ζελατίνης - ευαίσθητη συγκολλητική κόλλα ζελατίνας

Μεγάλες Εικόνας :  Πίεση της EVA ζελατίνης - ευαίσθητη συγκολλητική κόλλα ζελατίνας

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: WELLMARK
Πιστοποίηση: SGS
Αριθμό μοντέλου: GE225
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 3000 κλ
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο και παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 5-8 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 3000 κλ ανά 20 εργάσιμες ημέρες

Πίεση της EVA ζελατίνης - ευαίσθητη συγκολλητική κόλλα ζελατίνας

περιγραφή
Κύρια πρώτη ύλη: EVA Άλλα ονόματα: ζωικές κόλλα και ζελατίνη
Τύπος: καυτή κόλλα λειωμένων μετάλλων Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 8 μήνες
Εμφάνιση: Ηλέκτρινο στερεό πήκτωμα Υλικό: Βινυλίου οξικό άλας αιθυλενίου (EVA) και ρητίνη
Υψηλό φως:

Καυτή κόλλα

,

κόλλα ζωικής ζελές

,

Καυτή κόλλα λειωμένων μετάλλων

Ηλέκτρινη στερεά πίεση της EVA κόλλας και ζελατίνης πηκτωμάτων ζωική - ευαίσθητη συγκολλητική κόλλα ζελατίνας

GE225 κόλλα Catalog.pdf της EVA

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων:

 

1, αυτό το στοιχείο της κόλλας είναι άρωμα μυρωδιών,

2, αυτή η κόλλα έχουν το καλό ιξώδες για το διαφορετικό χαρτόνι,

3, αυτή η κόλλα είναι εύκολο να καθαριστούν, προστασία του περιβάλλοντος.

4, αυτή η κόλλα μπορούν να προσαρμοστούν σε όλα τα είδη αυτόματου εξοπλισμού θέρμανσης.
5, αυτή η κόλλα είναι εύχρηστη χειρωνακτική παραγωγή, ο χρόνος ξήρανσης είναι μακροχρόνιος, μη-παραμόρφωση, μη πολυδιατηρημένη, καμία φυσαλίδα.

 

Εφαρμογή προϊόντων:

 

Τα συγκολλητικά προϊόντα λειωμένων μετάλλων της επιχείρησης καυτά χρησιμοποιούνται ευρέως στα ιατρικά εφόδια, τις κολλητικές ταινίες, το αυτοκίνητο εσωτερικό, την ηλεκτρονική, τα διαφανή κιβώτια της PET, τις ετικέτες, τα υγειονομικά προϊόντα, την αυτόματη συσκευασία, την ασύρματη σύνδεση, την εκτύπωση, τα βιομηχανικά δώρα, τα παιχνίδια, τα παπούτσια και τα έπιπλα και άλλες βιομηχανίες. Αυτή η κόλλα χρησιμοποιείται κυρίως για τα κιβώτια βιβλίων συσκευασίας, τα κιβώτια δώρων, κ.λπ.

 

Άλλο προϊόν συστήνει

 

Αυτόματη άκαμπτη μηχανή συνελεύσεων κιβωτίων

 

Κύρια παράμετρος:

 

χρώμα θέση Στερεό περιεχόμενο ιξώδες ταχύτητα Μαλακώνοντας θερμοκρασία Συσκευασία θερμοκρασία αποθήκευσης ζωή αποθήκευσης
Ανοικτό κίτρινο blocky δομή 99±1 8000cps

20-30

Περίπτωση/λ.

85℃

20kg

το /cartons

5-28℃

12

Μήνες

 

 

 

 

 

Τάσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη της πίεσης - ευαίσθητες κόλλες:

 

1: Οι πλωτές pressure-sensitive κόλλες πολυουρεθάνιου θα γίνουν η κατεύθυνση ανάπτυξης των pressure-sensitive κολλών στο μέλλον λόγω της προστασίας του περιβάλλοντος και των μη ρυπογόνων χαρακτηριστικών της το κόστος είναι ελαφρώς υψηλότερο από αυτό του ακρυλικού οξέος, το οποίο χρησιμοποιείται γενικά στις σχετικά υψηλές βιομηχανίες

 

2: ακρυλική πίεση γαλακτώματος - ευαίσθητη συγκολλητική και ακρυλική διαλυτική πίεση - ευαίσθητη κόλλα, πίεση - η ευαίσθητη κόλλα έχει τη φτωχή αντίσταση ύδατος, την αντίσταση υγρασίας και την αντίσταση θερμότητας, έτσι η βελτίωση αυτών των ιδιοτήτων είναι πολύ σημαντική, διαφορετικά είναι δύσκολο να αντικατασταθεί η διαλυτική πίεση τύπων - ευαίσθητη κόλλα.

 

3: Οι διαλυτικός-βασισμένες pressure-sensitive κόλλες χρησιμοποιούνται ευρέως στον τομέα των λειτουργικών pressure-sensitive κολλών, όπως οι βιομηχανικές μονώνοντας ταινίες, λόγω της καλής εκτέλεσης παραγωγής τους.

 

4: Καυτή πίεση λειωμένων μετάλλων - ευαίσθητες κόλλες είναι η κατεύθυνση ανάπτυξης της πίεσης - ευαίσθητες κόλλες στο μέλλον, ενώ λαστιχένια πίεση - οι ευαίσθητες κόλλες δεν έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια.

 

5: Μη υδατική διασποράς πίεση - ευαίσθητες κόλλες χρησιμοποιείται για να προετοιμάσει την πίεση - ευαίσθητες κόλλες με τις ειδικές ιδιότητες, όπως η πίεση - ευαίσθητες κόλλες με την καλή εντύπωση.

 

6: Ιάσιμη πίεση - ευαίσθητη κόλλα

 

Αυτή η pressure-sensitive κόλλα είναι μια pressure-sensitive κόλλα όταν έρχεται σε επαφή με την επιφάνεια. Μετά από μια χρονική περίοδο, μπορεί να βελτιώσει τη συνοχή και να λάβει τη δύναμη των παρόμοιων κολλών με τη θέρμανση της θεραπεύοντας, αναερόβιας θεραπείας, διασυνδέοντας τη λύση πρακτόρων, την φωτογραφία-κατιονική σκλήρυνση και τη UV αντίδραση. Εντούτοις, τα προβλήματα του μακροχρόνιων χρόνου θεραπείας και της σταθερότητας αποθήκευσης πρέπει να λυθούν.

 

Περιγραφή προϊόντων

 

Τον καυτό φραγμό κόλλας λειωμένων μετάλλων από η καυτή μηχανή λειώνει κόλλας λειωμένων μετάλλων μέσω της θερμότητας. Η κόλλα μετά από την κόλλα λειωμένων μετάλλων γίνεται ένα υγρό. Στέλνεται στην επιφάνεια της κόλλας μέσω του καυτού σωλήνα κόλλας λειωμένων μετάλλων και του καυτού πυροβόλου όπλου κόλλας λειωμένων μετάλλων της καυτής μηχανής κόλλας λειωμένων μετάλλων. Αφότου δροσίζεται η καυτή κόλλα λειωμένων μετάλλων, η κόλλα συνδέεται.

Στην πτυχή του καυτού συγκολλητικού εξοπλισμού λειωμένων μετάλλων, κατά επιλογή του καυτού λειωμένου μετάλλου συγκολλητική το μηχανή, το κόστος και η αποδοτικότητα πρέπει να εξεταστούν περιεκτικά. Προκειμένου να πραγματοποιηθούν ο αυτόματος ψεκασμός ή ο ημιαυτόματος ψεκασμός, ο κατάλληλος καυτός εξοπλισμός λειωμένων μετάλλων, η καυτή μάνικα λειωμένων μετάλλων, το καυτό πυροβόλο όπλο λειωμένων μετάλλων και ο βοηθητικός εξοπλισμός πρέπει να κανονιστούν σύμφωνα με την απαίτηση ταχύτητας, την περιοχή παραγωγής και το σχεδιάγραμμα.

Ο αυτοματοποιημένος ψεκασμός, και δίνει έπειτα το πλήρες παιχνίδι προς όφελος των καυτών κολλών λειωμένων μετάλλων για να επιτύχει τα μεγαλύτερα αποτελέσματα και τα οικονομικά οφέλη.

Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στην παραγωγή των καυτών κολλών λειωμένων μετάλλων, που χρησιμοποιείται ευρέως στα ιατρικά εφόδια, τις κολλητικές ταινίες, το αυτοκίνητο εσωτερικό, την ηλεκτρονική, τα διαφανή κιβώτια της PET, τις ετικέτες, τα υγειονομικά προϊόντα, την αυτόματη συσκευασία, την ασύρματη σύνδεση, την εκτύπωση, τα βιομηχανικά δώρα, τα παιχνίδια, τα παπούτσια και τα έπιπλα και άλλες βιομηχανίες.

 

Η εικόνα εργαστηρίων μας

 

Πίεση της EVA ζελατίνης - ευαίσθητη συγκολλητική κόλλα ζελατίνας 0

Πίεση της EVA ζελατίνης - ευαίσθητη συγκολλητική κόλλα ζελατίνας 1

Στοιχεία επικοινωνίας
WELLMARK PACKAGING CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Janey Su

Τηλ.:: 0086-13532845518

Φαξ: 86-769-23171677

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα