Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχω αρχίσει ήδη αυτήν την μηχανή, είναι πολύ εύχρηστη, πρόκειται επίσης να αγοράσω μερικές άλλες μηχανές από σας, η ποιότητα είναι πολύ υψηλή.

—— νικέλιο

Η μηχανή λαμβανόμενη, η εξωτερική συσκευασία είναι πολύ ισχυρή, και πολύ εύκολο να καθαριστεί, να ελπίσει για την επόμενη επιχείρηση.

—— Kelly Dimov

Άκουσα ότι άνοιξες μια ιστοσελίδα και ήρθα να σε συγχαρώ.

—— Γκουμπάι

Είμαι Online Chat Now
Γραμμή Παραγωγής
1
WELLMARK PACKAGING CO.,LTD.

 • Γραμμή Παραγωγής

  WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0
   
  WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1
  WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2
   
  WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3
   
  WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4
   

  WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

   

  WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6
 • OEM / ODM

  Η επιχείρηση έχει μια ομάδα Ε&Α για να υποστηρίξει τη συνεχή καινοτομία, την έξοχη τεχνολογία και την πλούσια εμπειρία βιομηχανίας, για να αναπτύξει τα προϊόντα που ικανοποιούν τις πραγματικές ανάγκες των διαφορετικών πελατών.

 • Ε & Α

  Το Wellmrk έχει το εργοστάσιο δύο, κάποιο είναι για κάνει τις διαφορετικές μηχανές συσκευασίας, κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 10 ετών, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των πελατών στη διαδικασία παραγωγής, αναπτύσσουμε το κατάλληλο κιβώτιο κατασκευάζοντας τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό για να βοηθήσουμε τους πελάτες να λύσουν τα διάφορα προβλήματα στην παραγωγή και να παρέχουν την αξία αποδοτικότητας και παραγωγής, να αυξηθούν και να προχωρήσουν με τους πελάτες, και να προωθήσουν τη διαδικασία της αυτοματοποίησης βιομηχανίας. όπως το αυτόματο άκαμπτο κιβώτιό μας που κατασκευάζει τη μηχανή, η γρήγορη αλλαγή το μέγεθος φορμών του κιβωτίου που διαμορφώνουν τη μηχανή, για πολλές χρήσεις αυτόματοι κολλώντας και τοποθετώντας μηχανή για τα κιβώτια και hardbook εγκιβωτίζει. Αυτόματη μηχανή συγκόλλησης γωνιών κιβωτίων. Αυτόματη μηχανή αυλάκωσης.
  Οι καυτά κόλλες λειωμένων μετάλλων και τα εργοστάσια ταινιών μας έχουν αναπτύξει επίσης πολλούς διαφορετικούς τύπους προϊόντων σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες παραγωγής των πελατών στα προηγούμενα 10 έτη, που βοηθούν τους πελάτες για να βελτιώσουν την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα παραγωγής, έτσι ώστε οι πελάτες μπορούν να λάβουν τη βέλτιστα αξία παραγωγής και profits.such ως κόλλα Hotmelt, καυτή κόλλα ζελατίνας, ζωική κόλλα, κόλλα ζελατίνης, κόλλα PSA, κόλλα της EVA, ταινία Hotmelt, ταινία της PET, ταινία OPP, ταινία PVC, ταινία εγγράφου της Kraft, που δένει την ταινία ect.

Στοιχεία επικοινωνίας
WELLMARK PACKAGING CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Janey Su

Τηλ.:: 0086-13532845518

Φαξ: 86-769-23171677

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)