Αρχική Σελίδα

WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Το Wellmark που συσκευάζει τη Co., ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός προμηθευτής για τα συσκευάζοντας μηχανήματα και το υλικό συσκευασίας, που συμμετέχεται υψηλοί αποδοτικός, υψηλός - μηχανές ποιοτικής και βιώσιμης ανάπτυξης συσκευασίας. Καθιερώθηκε το 2007, και το εργοστάσιο εντόπισε στη επαρχία Γκουαγκντόνγκ πόλεων Dongguan περιοχής Wanjiang.


Επιχειρησιακή φιλοσοφία: Για να παρέχει στο καλό προϊόν απόδοσης δαπανών άριστο καινοτόμο τεχνικό στον πελάτη υπηρεσιών με την επιμέλεια υψηλής αποδοτικότητας. ειλικρινά συνεργαστείτε με τους πελάτες για να δημιουργήσετε την αξία, να διαμορφώσετε μια κοινότητα ενδιαφερόντων, και να την χρησιμοποιήσετε ως μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.

 

Ποιοτική πολιτική:
Καλύτερη ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία, ικανοποίηση πελατών.


Μηχανή συσκευασίας: Αυτόματο άκαμπτο κιβώτιο που κατασκευάζει τη μηχανή, ημιαυτόματες άκαμπτες μηχανές κιβωτίων. Ημιαυτόματο Hardcover που κατασκευάζει τη γραμμή, την αυτόματη μηχανή συγκόλλησης γωνιών, την αυτόματη χαράζοντας μηχανή, την αυτόματη μηχανή συνελεύσεων κιβωτίων βιβλίο-τύπων & τη στρογγυλή τυλίγοντας μηχανή κ.λπ. κιβωτίων.

 

Υλικά συσκευασίας: Κόλλα Hotmelt, καυτή κόλλα ζελατίνας, ζωική κόλλα, κόλλα ζελατίνης, κόλλα PSA, κόλλα της EVA, ταινία Hotmelt, ταινία της PET, ταινία OPP, ταινία PVC, ταινία εγγράφου της Kraft, που δένει την ταινία ect.

 

Η μηχανή συσκευασίας και τα υλικά μας χρησιμοποιούνται ευρέως στην τυπώνοντας & συσκευάζοντας βιομηχανία, ειδικά στα προϊόντα εγγράφου, όπως το παράθυρο δώρων, το παράθυρο κοσμημάτων, άκαμπτο παράθυρο, τσάντα δώρων, λουξ βιβλίο, βιβλίο Hardcover, φάκελλος αρχείων, παράθυρα τσαγιού, παράθυρα κόκκινου κρασιού, παράθυρα βιβλίο-τύπων, στρογγυλά παράθυρα και ούτω καθεξής.


Συνεργαστείτε με Wellmark συσκευάζοντας τη Co., το ΕΠΕ ενώνει τα χέρια στη βιώσιμη ανάπτυξη της παγκόσμιας συσκευάζοντας βιομηχανίας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

        Το Wellmark που συσκευάζει τη Co., ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός προμηθευτής για τα συσκευάζοντας μηχανήματα και τα υλικά, που συμμετέχεται υψηλοί αποδοτικός, υψηλός - μηχανές ποιοτικής και βιώσιμης ανάπτυξης συσκευασίας και materies. Καθιερώθηκε το 2007, και το εργοστάσιο εντόπισε στη επαρχία Γκουαγκντόνγκ πόλεων Dongguan περιοχής Wanjiang.

 

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 10 ετών, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των πελατών στη διαδικασία παραγωγής, αναπτύσσουμε το κατάλληλο κιβώτιο κατασκευάζοντας τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό για να βοηθήσουμε τους πελάτες να λύσουν τα διάφορα προβλήματα στην παραγωγή και να παρέχουν την αξία αποδοτικότητας και παραγωγής, να αυξηθούν και να προχωρήσουν με τους πελάτες, και να προωθήσουν τη διαδικασία της αυτοματοποίησης βιομηχανίας. όπως το αυτόματο άκαμπτο κιβώτιό μας που κατασκευάζει τη μηχανή, η γρήγορη αλλαγή το μέγεθος φορμών του κιβωτίου που διαμορφώνουν τη μηχανή, για πολλές χρήσεις αυτόματοι κολλώντας και τοποθετώντας μηχανή για τα κιβώτια και hardbook εγκιβωτίζει. Αυτόματη μηχανή συγκόλλησης γωνιών κιβωτίων. Αυτόματη μηχανή αυλάκωσης.

 

Οι καυτά κόλλες λειωμένων μετάλλων και τα εργοστάσια ταινιών μας έχουν αναπτύξει επίσης πολλούς διαφορετικούς τύπους προϊόντων σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες παραγωγής των πελατών στα προηγούμενα 10 έτη, που βοηθούν τους πελάτες για να βελτιώσουν την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα παραγωγής, έτσι ώστε οι πελάτες μπορούν να λάβουν τη βέλτιστα αξία παραγωγής και profits.such ως κόλλα Hotmelt, καυτή κόλλα ζελατίνας, ζωική κόλλα, κόλλα ζελατίνης, κόλλα PSA, κόλλα της EVA, ταινία Hotmelt, ταινία της PET, ταινία OPP, ταινία PVC, ταινία εγγράφου της Kraft, που δένει την ταινία ect.

 

Έχουμε εμμείνει πάντα στις πραγματικές ανάγκες των πελατών ως κατεύθυνση της έρευνας και της ανάπτυξης προϊόντων, για να παρέχουμε στα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες και την κοινή πρόοδο τους πελάτες, και να προωθήσουμε από κοινού την πρόοδο της βιομηχανίας.

WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. WELLMARK PACKAGING CO.,LTD.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Μάρκες : Wellmark

Αριθμός Υπαλλήλων : 130~150

Ετήσιες πωλήσεις : 6000000-15000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Πιστοποιήσεις Κίνα WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Πιστοποιήσεις Κίνα WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Πιστοποιήσεις Κίνα WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Πιστοποιήσεις Κίνα WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Πιστοποιήσεις Κίνα WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Πιστοποιήσεις Κίνα WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Πιστοποιήσεις