Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Wellmark Packaging Co., Ltd. είναι επαγγελματίας προμηθευτής μηχανημάτων συσκευασίας και υλικών συσκευασίας, που δραστηριοποιείται σε μηχανές συσκευασίας υψηλής απόδοσης, υψηλής ποιότητας και βιώσιμης ανάπτυξης.Ιδρύθηκε το 2007, και το εργοστάσιο που βρίσκεται στην επαρχία Wanjiang της πόλης Dongguan της επαρχίας Guangdong.


Επιχειρηματική φιλοσοφία: Για να παρέχει ένα καλό προϊόν απόδοσης κόστους με εξαιρετική καινοτόμο τεχνική, για να εξυπηρετήσει τον πελάτη με υψηλή αποτελεσματικότητα επιμέλεια.Ειλικρινά συνεργάζονται με τους πελάτες για να δημιουργήσουν αξία, σχηματίζουν μια κοινότητα συμφερόντων και την χρησιμοποιούν ως μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.

 

Πολιτική ποιότητας:
Καλύτερη ποιότητα, καλύτερη εξυπηρέτηση, ικανοποίηση πελατών.


Μηχανή συσκευασίας: αυτόματη μηχανή κατασκευής άκαμπτων κουτιών, ημιαυτόματες μηχανές κατασκευής άκαμπτων κουτιών. ημιαυτόματη γραμμή κατασκευής σκληρού εξώφυλλου, αυτόματη μηχανή επικάλλησης γωνιών, αυτόματη μηχανή διαχωρισμού,Μηχανή συναρμολόγησης αυτοματοποιημένων κιβωτίων τύπου βιβλίου & μηχανή τυλίγματος στρογγυλών κιβωτίων κλπ..

 

Υλικά συσκευασίας: κόλλα ζεστή τήξης, κόλλα ζεστή ζελέ, κόλλα ζώων, κόλλα ζελατίνης, κόλλα PSA, κόλλα EVA, κόλλα ζεστή τήξη, κόλλα PET, κόλλα OPP, κόλλα PVC, κόλλα χαρτιού Kraft, κόλλα χαρτιού, κόλλα δέσμης κλπ.

 

Η συσκευαστική μηχανή και τα υλικά μας χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία εκτύπωσης και συσκευασίας, ειδικά στα προϊόντα χαρτιού, όπως το κουτί δώρων, το κουτί κοσμημάτων, το σκληρό κουτί, το κουτί δώρων, το Deluxe Book,Βιβλίο σκληρής επιφάνειας, φακέλου φακέλου, κουτιά τσαγιού, κουτιά κόκκινου κρασιού, κουτιά τύπου βιβλίου, στρογγυλά κουτιά κλπ.


Συνεργαστείτε με την εταιρεία Wellmark Packaging Co., Ltd.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

        Το Wellmark που συσκευάζει τη Co., ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός προμηθευτής για τα συσκευάζοντας μηχανήματα και τα υλικά, που συμμετέχεται υψηλοί αποδοτικός, υψηλός - μηχανές ποιοτικής και βιώσιμης ανάπτυξης συσκευασίας και materies. Καθιερώθηκε το 2007, και το εργοστάσιο εντόπισε στη επαρχία Γκουαγκντόνγκ πόλεων Dongguan περιοχής Wanjiang.

 

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 10 ετών, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των πελατών στη διαδικασία παραγωγής, αναπτύσσουμε το κατάλληλο κιβώτιο κατασκευάζοντας τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό για να βοηθήσουμε τους πελάτες να λύσουν τα διάφορα προβλήματα στην παραγωγή και να παρέχουν την αξία αποδοτικότητας και παραγωγής, να αυξηθούν και να προχωρήσουν με τους πελάτες, και να προωθήσουν τη διαδικασία της αυτοματοποίησης βιομηχανίας. όπως το αυτόματο άκαμπτο κιβώτιό μας που κατασκευάζει τη μηχανή, η γρήγορη αλλαγή το μέγεθος φορμών του κιβωτίου που διαμορφώνουν τη μηχανή, για πολλές χρήσεις αυτόματοι κολλώντας και τοποθετώντας μηχανή για τα κιβώτια και hardbook εγκιβωτίζει. Αυτόματη μηχανή συγκόλλησης γωνιών κιβωτίων. Αυτόματη μηχανή αυλάκωσης.

 

Οι καυτά κόλλες λειωμένων μετάλλων και τα εργοστάσια ταινιών μας έχουν αναπτύξει επίσης πολλούς διαφορετικούς τύπους προϊόντων σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες παραγωγής των πελατών στα προηγούμενα 10 έτη, που βοηθούν τους πελάτες για να βελτιώσουν την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα παραγωγής, έτσι ώστε οι πελάτες μπορούν να λάβουν τη βέλτιστα αξία παραγωγής και profits.such ως κόλλα Hotmelt, καυτή κόλλα ζελατίνας, ζωική κόλλα, κόλλα ζελατίνης, κόλλα PSA, κόλλα της EVA, ταινία Hotmelt, ταινία της PET, ταινία OPP, ταινία PVC, ταινία εγγράφου της Kraft, που δένει την ταινία ect.

 

Έχουμε εμμείνει πάντα στις πραγματικές ανάγκες των πελατών ως κατεύθυνση της έρευνας και της ανάπτυξης προϊόντων, για να παρέχουμε στα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες και την κοινή πρόοδο τους πελάτες, και να προωθήσουμε από κοινού την πρόοδο της βιομηχανίας.

WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. WELLMARK PACKAGING CO.,LTD.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Μάρκες : Wellmark

Αριθμός Υπαλλήλων : 130~150

Ετήσιες πωλήσεις : 6000000-15000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Πιστοποιήσεις