products

Ταινία εγγράφου της Kraft/δέσιμο της ταινίας για το δέσιμο της μηχανής

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Dongguan Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Μάρκα: Wellmark
Πιστοποίηση: SGS
Αριθμό μοντέλου: TS301-30
Ποσότητα παραγγελίας min: 500rolls
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πρότυπο αξιόπλοα συσκευασίας
Χρόνος παράδοσης: 1-3 ημέρα
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 3000 PC/ημέρα
Λεπτομερής ενημέρωση
Συγκολλητικό όνομα: σκωτσέζικη καλύπτοντας ταινία Χρώμα: άσπρος
Διαστάσεις: 20/30 διαστάσεων (πλάτος) *120meter (μήκος) Εφαρμογή: Για το δέσιμο ή τη συσκευασία
Κώδικας HS: 4811410000 Μάρκα: Wellmark
Τόπος καταγωγής: DongGuan Κίνα (ηπειρωτική χώρα) Ελέγξτε τη θερμοκρασία: Μεταξύ 150 Centidegree σε 170 Centidegree
Υψηλό φως:

ταινία συσκευασίας καφετιού εγγράφου

,

γομμαρισμένη σφραγίζοντας ταινία του Κραφτ


Περιγραφή προϊόντων

Ταινία εγγράφου της Kraft/δέσιμο της ταινίας για το δέσιμο της μηχανής

 

 

Περιγραφή προϊόντων

 

TS301-30 η ταινία εγγράφου της Kraft (ειδική ταινία για τη μηχανή σχέσης, που δένει την ταινία χρημάτων) είναι ένα είδος καυτός-ιξώδους κολλητικής ταινίας καυτός-λειωμένων μετάλλων, η οποία αποτελείται από το έγγραφο του Κραφτ και ντύνεται με την κόλλα καυτός-λειωμένων μετάλλων σε μια πλευρά. Είναι μη-κολλώδες στη θερμοκρασία δωματίου και παράγει την καλή θερμική συνδέοντας δύναμη όταν θερμαίνεται σε υψηλής θερμοκρασίας. Σύμφωνα με το υλικό βάσεων, μπορεί να διαιρεθεί σε κίτρινη ταινία του Κραφτ, άσπρη ταινία του Κραφτ. Είναι κατάλληλο για την ημιαυτόματη και αυτόματη μηχανή δεσίματος, δεσμευτική μηχανή, μηχανή συσκευασίας ect να δεσμεύσει τα χρήματα, κιβώτιο δώρων, βιβλία, Suspender, γραμμή στοιχείων και ούτω καθεξής.

 

Ταινία εγγράφου της Kraft/δέσιμο της ταινίας για το δέσιμο της μηχανής 0

 

Το εργοστάσιό μας είναι κατασκευαστής ταινιών εγγράφου της Kraft που ειδικεύεται στην παραγωγή των διάφορων προϊόντων κολλητικών ταινιών (ταινίες), όπως η άσπρη χαμηλής θερμοκρασίας ταινία εγγράφου του Κραφτ, η υψηλής θερμοκρασίας ταινία εγγράφου του Κραφτ φυσικός-χρώματος, η ειδική ταινία για την ταινία χαρτοκιβωτίων, η ταινία για τη διάτρηση γωνιών, η ταινία του Κραφτ για τη δέσμευση της μηχανής, και η δεσμευτική μηχανή χρημάτων, διαφανής ταινία της PET, ταινία καυτός-λειωμένων μετάλλων πολυεστέρα, ταινία για τη σύνδεση ταινιών, υψηλή ποιότητα. Η καυτή ταινία λειωμένων μετάλλων, το καυτό συγκολλητικό έγγραφο λειωμένων μετάλλων, κ.λπ. αυτή η ταινία που χρησιμοποιήθηκε κυρίως για την τράπεζα FO παγίδεψαν τα χρήματα.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων

 

1. Ισχυρή εκτατή αντίσταση: Υψηλός - ο ποιοτικός επίδεσμος, η καλή ποιότητα, το ομοιόμορφα πάχος και το πλάτος, ισχυρή ολκιμότητα αντίκτυπου, μπορούν καλύτερα να εξασφαλίσουν την ασφάλεια μεταφορών των προϊόντων σας. 2. Χαμηλή επιμήκυνση: Τα αγαθά δεν είναι εύκολα παραμορφωμένα για πολύ καιρό, και μπορούν να διατηρήσουν την ένταση για πολύ καιρό.

3. Ισχυρή αντίσταση θερμοκρασίας: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε περιβαλλοντικό περιβάλλον θερμοκρασίας και δεν είναι εύκολο να παραμορφώσει.

4. Καλή ευελιξία: καμία αιχμηρή άκρη της ζώνης χάλυβα, ασφαλής λειτουργία, ούτε που τραυματίζει τα χέρια ούτε που βλάπτει τα συσσωρευμένα αντικείμενα.

5. Ομορφιά και μη-οξύδωση: Καμία οξυδώνοντας ρύπανση ζωνών ανοξείδωτου των συσσωρευμένων αντικειμένων, φωτεινό χρώμα δεν μπορεί να διακριθεί.

6. Καλά οικονομικά οφέλη: 1 τόνος της πλαστικής ζώνης χάλυβα είναι ισοδύναμος με 6 τόνους της ζώνης χάλυβα, η τιμή μονάδων ανά μετρητή είναι χαμηλότερη από τη ζώνη χάλυβα, η οποία μπορεί να μειώσει τις δαπάνες για σας.


Προδιαγραφή

 

Πάχος: 0,14 (χιλ.) Εκτατή δύναμη: 5kg
Εσωτερική διάμετρος: 40 50 76 (χιλ.) COem: ναι
Πλάτος: 20 (χιλ.) Εμπορικό σήμα: 105
Υλικά: Άσπρο έγγραφο της Kraft Μήκος: 100~1000m

 

 

Όνομα προϊόντων Ts301-20 κολλητική ταινία καυτός-λειωμένων μετάλλων ταινιών εγγράφου της Kraft (που δένουν την ταινία χρημάτων) για τη σύνδεση χρημάτων.
Χρώμα Άσπρος
Τύπος κόλλας Καυτή κόλλα λειωμένων μετάλλων
Εφαρμόσιμοι τομείς Εκτύπωση και συσκευασία Κιβώτια δώρων και ούτω καθεξής
Εξοπλισμός που ταιριάζει Διάφορη μηχανή γωνιών ραβδιών, κιβώτιο που κατασκευάζει τη μηχανή μηχανή τεσσάρων γωνιών ect.
Βασισμένο υλικό Έγγραφο της Kraft
Μέγεθος 2.0cm*120m
Βάρος 13KG ανά χαρτοκιβώτιο
Προδιαγραφές 150um πάχος, 120 μέτρα μήκους, πλάτος 20mm, 56rolls ανά χαρτοκιβώτιο.

 

Μέθοδος χρήσης


Ελέγξτε τη θερμοκρασία μεταξύ του centidegree 100 στο centidegree 135. Χρησιμοποιημένος στην αυτόματη/ημι αυτόματη δεσμευτική μηχανή χρημάτων και ούτω καθεξής.

Ελέγξτε τη θερμοκρασία μεταξύ του centidegree 160 στο centidegree 185. Χρησιμοποιημένος στην αυτόματη/ημι αυτόματη δεσμευτική μηχανή ταινιών και ούτω καθεξής.

 

Εφαρμογή προϊόντων


Αυτή η κολλητική ταινία καυτός-λειωμένων μετάλλων ταινιών εγγράφου ts301-20 Kraft (που δένουν την ταινία χρημάτων) είναι μιας ταινίας από ταινίας εγγράφου της Kraft και λειτουργεί για την αυτόματη/ημι αυτόματη δεσμευτική μηχανή χρημάτων στη δέσμευση των χρημάτων ή άλλων προϊόντων ect.

 

Ταινία εγγράφου της Kraft/δέσιμο της ταινίας για το δέσιμο της μηχανής 1

Οι εκθέσεις μας

 

Παρευρεθήκαμε σε τουλάχιστον τρεις oversea εκθέσεις για να παρουσιάσουμε κάθε χρόνο προϊόντα μας στους πελάτες, θερμά υποδοχή για να επισκεφτούμε το θάλαμό μας στις εκθέσεις.

 

Ταινία εγγράφου της Kraft/δέσιμο της ταινίας για το δέσιμο της μηχανής 2

 

Συσκευασία και ναυτιλία

 

Συσκευάζοντας από τα κιβώτια καντονίου, που τίθενται έπειτα επάνω στις παλέτες για τη ναυτιλία.

Ταινία εγγράφου της Kraft/δέσιμο της ταινίας για το δέσιμο της μηχανής 3

Στοιχεία επικοινωνίας
Janey

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613532845518

WhatsApp : +13713171508